11. května 2009

Videa 2.DL

Podívejte se na videa naší skvělé třídy 2. DL !!!
Zavzpomínejte na události, které se staly ještě v prvním ročníku až po ty události nejnovější, nejčerstvější.
Zvláštní poděkování Nikole Nádaské s jejíž pomocí by tento příspěvek nevznikl !!!

Bývalá budova OA

Bývalou budovu Obchodní akademie jsme osidlovali během našeho prvního roku studia. Tato žlutá historická budova, stojící vedle krajského soudu, byla školou tohoto zaměření snad od nepaměti. Naše třída jej navštěvovala ve středu, naše děvčata ještě v pondělních ranních hodinách. Měla své neduhy, v podobě malé tělocvičny, voliéry (šatny), nedostačující školní hřiště a další. Jelikož zde bylo příliš mnoho učeben na tak malou školu, museli první ročníky, vyjma sportovců, většinu studijních dní trávit na ZŠ Štefánikova, kde škola měla pronajaté jedno křídlo. Jak Vám přirostla, či nepřirostla tato bývalá žlutá budova k srdci nechám pouze na Vás.







Tomáš Rak učitelem

To není žádný vtip, to je téměř pravdivá realita. Jednoho dne na našem odlehlém školním pracovišti na ŽŠ Štefánikova, kde OA měla pronajaté prostory, tak se jeden z našich bavičů, konkretně Tomáš Rak, stal na pár okamžiků učitelem v hodině chemie, místo Kateřiny Novákové. Jak je vidět, šlo mu to bezvadně, podívejte se sami.




Za Žižkou do Tábora

S koncem prvního roku studia se blížil také výlet do Tábora. Nejeli však všichni. Nicméně Tábor je rodiště Jana Žižky z Trocnova, takže naše třída jela absolvovat misi za Žižkou. Pan Kotler se této mise účastnil se svou chotí Janou. Misi, jak se mi podařilo zjistit, si naše třída užila a vrátila se ve zdraví domů. Jezdilo se tam také na loďkách, podívejte se.


Akce Biřička

Rozlučka se školním rokem na Biřičce, to byl návrh našeho pana třídního Tomáše Kotlera. Jelikož jsme tento návrh shledali skvělým, tak se jelo na Biřičku. Opékaly se na buřty na ohni, sportovalo se, zpívalo a díky Tomáši Rakovi (bavič opět v akci) jsme byli svědky, jak se z Katky Šauerové stala Miss Mokré tričko. Skvělá akcička.













Nové školní pracoviště = 2. ročník na SŠ

S novou budovou, poblíž Labe, odstartoval také 2. rok našeho studia na této škole. Tato budova má něco do sebe, vždyť je stavbou od pana Gočára, ale hlavní úkol byl, zvyknout si na novém pracovišti. Po pár dnech bloudění školními chodbami, jsme si zvykli dokonale, dokonce bych řekl, že jsme se sžili s touto budovou dokonale. Jen doufám, že v září, tedy v den, kdy začne 3. rok na naší škole, budu moci napsat:„ Třída, kde je převaha krásných, chytrých dívek nad malým počtem chlapců, stále pokračuje v plném počtu.“

Žádné komentáře: